Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium
Pro veřejnost

Pro veřejnost

Pro veřejnost
Pro studenty

Pro studenty

Pro studenty

Jídelní lístek

Kurz je určen všem zájemcům, kteří vědí, že jídelní lístek je v restauraci věcí prvořadého významu. Kurz prohlubuje pohled na úlohu a význam široké vazby jídelního lístku. Pro dosažení úspěchu na trhu nejsou dostačující jen znalosti z umění gastronomie. Kurz je organizován ve dvou seminářích po 4 hodinách, celkem 8 vyučovacích hodin. Kurz je ukončen písemnou zkouškou. Absolventům bude vydáno osvědčení o absolvování kurzu.

1. Restaurační průmysl ve 3. tisíciletí

  • poslání, globalizace kuchyně,
  • marketing v pohostinství

2. Stravovací zvyklosti a směry vývoje skladby jídelního lístku

  • proč jíst, nutriční potřeba
  • obchodní obědy, slavnostní obědy, večeře
  • jídlo ve volném čase
  • co jíst, potěšení z jídla
  • systémová gastronomie

3. Jídelní lístek – odpověď na potřeby zákazníků

  • skladba jídelního lístku
  • vztah ceny a objemu prodeje
  • uplatnění marketingových přístupů

4. Vnější vzhled jídelního lístku

  • velikost a formát, papír, rozmístění,
  • názvy pokrmů, formy výrazového zpracování nabídky a její prezentace
Bakaláři

Přihlášení do programu pro školní administrativu Bakaláři.

Bakaláři

Dostupnost webové aplikace je omezena každý den mezi 15:00-22:30 hod.

Newsletter

Chcete, abychom Vám zasílali novinky na e-mail? Napište Váš e-mail do formuláře a potvrďte. V případě, že již nemáte zájem o odběr novinek, stiskněte odebrat.


Facebook