Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium
Pro veřejnost

Pro veřejnost

Pro veřejnost
Pro studenty

Pro studenty

Pro studenty

Minutky a speciality

Kurz je určen všem zájemcům, kteří se chtějí naučit vařit na profesionální úrovni. Zájemce naučíme připravovat pokrmy na objednávku, pokrmy zahraničních, národních a regionálních kuchyní. Budou schopni používat při vaření ne zcela známé suroviny. Účastníky seznámíme s moderními trendy v gastronomii. Kurz je ukončen písemnou a praktickou zkouškou. Absolventům bude vydáno osvědčení o absolvování kurzu. Po absolvování kurzu budete schopni samostatně připravovat minutkové pokrmy. Rozsah kurzu je 50 vyučovacích hodin.

Osnova kurzu

1. Technologické postupy přípravy pokrmů na objednávku

  • druhy a části mas vhodných na přípravu pokrmů na objednávku
  • předběžná příprava – krájení, marinování, tvarování
  • vhodné tepelné úpravy
  • pečení po anglicku, úprava šťáv
  • příprava pokrmů z jatečního masa a vnitřností
  • příprava pokrmů z ryb a drůbeže

2. Speciality

  • zahraniční kuchyně
  • národní speciality
  • regionální speciality

3. Moderní trendy v gastronomii

  • využití moderního vybavení v kuchyni
  • zážitková gastronomie
Bakaláři

Přihlášení do programu pro školní administrativu Bakaláři.

Bakaláři

Dostupnost webové aplikace je omezena každý den mezi 15:00-22:30 hod.

Newsletter

Chcete, abychom Vám zasílali novinky na e-mail? Napište Váš e-mail do formuláře a potvrďte. V případě, že již nemáte zájem o odběr novinek, stiskněte odebrat.


Facebook