Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium
Pro veřejnost

Pro veřejnost

Pro veřejnost
Pro studenty

Pro studenty

Pro studenty

Studená kuchyně

Kurz je určen všem zájemcům, kteří mají zájem získat přehled a praktické dovednosti z oblasti přípravy výrobků studené kuchyně, dekorativních výrobků a aranžování studených mís. Seznámíme je s moderními trendy v gastronomii. Kurz je ukončen písemnou a praktickou zkouškou. Absolventům bude vydáno osvědčení o absolvování kurzu. Po absolvování kurzu budete schopni samostatně připravovat výrobky studené kuchyně. Rozsah kurzu je 40 vyučovacích hodin.

Osnova kurzu

  1. Pomazánky, pěny a složité saláty, zdobení chlebíčků
  2. Výrobky z uzenin, z vajec a ze sýrů
  3. Masové výrobky, plněné rolády, galantiny
  4. Plněné zeleniny, předkrmové koktejly
  5. Dekorace mís, ozdoby, drezínky

Kurz A

Lektor: mistr kuchař Vladimír Picka.
Kurz se koná většinou v měsíci květnu, je čtyřdenní.

Kurz B

Lektor: paní Zdeňka Jansová.
Zahájení kurzu podle počtu přihlášek.
Kurz je pětidenní

Bakaláři

Přihlášení do programu pro školní administrativu Bakaláři.

Bakaláři

Dostupnost webové aplikace je omezena každý den mezi 15:00-22:30 hod.

Newsletter

Chcete, abychom Vám zasílali novinky na e-mail? Napište Váš e-mail do formuláře a potvrďte. V případě, že již nemáte zájem o odběr novinek, stiskněte odebrat.


Facebook