Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium
Pro veřejnost

Pro veřejnost

Pro veřejnost
Pro studenty

Pro studenty

Pro studenty

Základní kurz obsluhy

Kurz je určen všem zájemcům, kteří se chtějí naučit obsluhovat hosty na profesionální úrovni. Zájemce naučíme prostřít stůl, používat inventář, základy a techniku obsluhy. Seznámíme je s moderními trendy v gastronomii. Kurz je ukončen písemnou a praktickou zkouškou. Absolventům bude vydáno osvědčení o absolvování kurzu. Po absolvování kurzu budete schopni pracovat pod vedením vrchního číšníka. Rozsah kurzu je 35 vyučovacích hodin.

Osnova kurzu:

1. Odbytová střediska

  • význam, úkoly odbytu
  • členění a kategorizace odbytových středisek
  • vybavení a zařízení na úseku obsluhy

2. Odbyt

  • formy prodeje
  • gastronomická pravidla
  • menu, jídelní a nápojové lístky
  • organizační zajištění akcí

3. Základní pravidla obsluhy

  • hlavní zásady a technika obsluhy
  • evidence a vyúčtování tržeb
  • systémy a způsoby obsluhy
  • jednoduchá a složitá obsluha
Bakaláři

Přihlášení do programu pro školní administrativu Bakaláři.

Bakaláři

Dostupnost webové aplikace je omezena každý den mezi 15:00-22:30 hod.

Newsletter

Chcete, abychom Vám zasílali novinky na e-mail? Napište Váš e-mail do formuláře a potvrďte. V případě, že již nemáte zájem o odběr novinek, stiskněte odebrat.


Facebook