Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium

Pro zájemce o studium
Pro veřejnost

Pro veřejnost

Pro veřejnost
Pro studenty

Pro studenty

Pro studenty

Základní kurz vaření I

Kurz je určen všem zájemcům, kteří se chtějí naučit vařit na profesionální úrovni. Základní kurz vás naučí hygienickým předpisům a požadavkům na práci v kuchyni. Zájemci se naučí uvařit běžné polévky, přílohy a bezmasé pokrmy, zeleninové saláty a zeleninové pokrmy. Kurz je ukončen písemnou a praktickou zkouškou. Absolventům bude vydáno osvědčení o absolvování kurzu. Po absolvování kurzu budou schopni pracovat v kuchyni, pod vedením zkušeného kuchaře. Rozsah kurzu je 50 vyučovacích hodin.

Osnova kurzu

1. Hygienické požadavky na provoz

  • hygienické předpisy v gastronomii
  • systém HACCP
  • přepisy bezpečnosti práce a požární ochrany

2. Výrobní středisko

  • základní vybavení, práce s technikou

3. Základy technologie přípravy pokrmů

  • příprava a předběžná úprava potravin
  • příprava polévek, příloh
  • bezmasé pokrmy
  • zeleninové saláty a zeleninové pokrmy
Bakaláři

Přihlášení do programu pro školní administrativu Bakaláři.

Bakaláři

Dostupnost webové aplikace je omezena každý den mezi 15:00-22:30 hod.

Newsletter

Chcete, abychom Vám zasílali novinky na e-mail? Napište Váš e-mail do formuláře a potvrďte. V případě, že již nemáte zájem o odběr novinek, stiskněte odebrat.


Facebook